Turistatérkép

Stefan Blaguss és Rene Radosits

2020. szeptember 24., csütörtök [tovább]

Gasztronómia a művészetekben

2020. október 16., péntek [tovább]

TérZene koncert

2020. szeptember 26., szombat [tovább]

Főtéri Szüret

2020. szeptember 25., péntek [tovább]
további hírek ->
 

RÉSZLETES, HÁROMNYELVŰ ALPANNONIA TÚRAKALAUZ!

Az alpannonia projekt keretében oberwarti kollégáink kiadásában megjelent az alpannonia túrakiadvány, mely részletesen bemutatja a piros jelzésű főútvonalat Semmeringtől és Fischbachtól Kőszegig. A túraútvonalról szóló általános tájékoztatót követően szakasztérképekkel, szintkülönbségekkel, sárga jelzésű mellékútvonalakra való kapcsolódási lehetőségekkel mutatja be az egyes útszakaszokat. Korábbi közös kiadványainkhoz képest újdonságnak számít, hogy a német és magyar mellett angol nyelvű leírást, továbbá egy háromnyelvű útiszótárt is tartalmaz. A kiadvány kiváló kiegészítője lesz a tavaly megújult pecsételős alpannonia térképnek.

Mivel a részletes túrakalauz nagy példányszámban készült és hosszú távra tervezünk vele, nem tartalmazza az útvonal menti szállás- és vendéglátóhelyek listáját és további, rendszeres frissítést igénylő információkat. Mindezek, valamint a sárga jelzésű mellékútvonalak részletes leírása megtalálható lesz a várhatóan 2019. áprilisában elinduló új és korszerű honlapnak (www.alpannonia.hu). 

A kiadvány ingyenes, az Írottkő Natúrparkért Egyesület és Tourinform kőszegi irodájában (Fő tér 2.) munkaidőben (h-p 9-17-ig) átvehető.