Turistatérkép

"Liszt és az emberi életút"

2022. január 20., csütörtök [tovább]

MAGYAR KULTÚRA NAPJA

2022. január 20., csütörtök [tovább]

IPAROS BÁL

2022. január 22., szombat [tovább]

SVÁB BÁL

2022. január 29., szombat [tovább]
további hírek ->
 

Hétforrás piknik 2021

 


Az Írottkő Natúrparkért Egyesület munkatársainak, tagjainak nevében tisztelettel megköszönöm minden közreműködőnek azt a tevékenységet, amivel ilyen fantasztikus Hétforrás Pikniket sikerült rendezni.

A Hétforrásról bizonyára mindenki tudja, hogy elsősorban és legfőképpen turisztikai célpontja Kőszeg városának és az Írottkő Natúrparknak. Egyesületünk az idei évben lehetőségeit maximálisan kihasználva nem csak turisztikai, hanem komoly zöld programot is szervezett a Kőszegi-hegységben. Elődeink több mint egy évszázada használták és szerették ezt a csodálatos Óház alatti völgyet és mi is azt szeretnénk, hogy ez a terület megmaradjon olyan látogatottnak, és persze zöldnek amilyennek ránk hagyományozták: tiszta vizű forrásnak, hulladék és szemétmentes területnek, ahol mindenki kipihenheti a turistáskodás fáradalmait.

Ismételten megköszönöm Horváthné Korom Zitának, Illés Péternek, Bakos Mártonnak, Győrffy Gábornak, Fogarasi Jánosnak, gyakornokainknak Tóth Botondnak, Rába Gergőnek, Fekete Grétának, Kőszeg Város Koncert Fúvószenekarának, a Tom Kondor Bandnek, Marton Ágostonnak, Hegyvári ferencné Magdolnának, Gyöngyös Csabának (Csabi Hami), Jagodits Pincének, Mikó Busz társaságnak, Tóth Balázsnak a fuvarokért, és nem utolsó sorban Sinkovics Csengének, Draskovics Mariannak, Vértes Ildikónak, Horváth Gábornak, Colic Nikolettnek és Zsanettnek, Balázs Borbálának, Bagári Péternek és Kingának, Kampits Ernőnek, Marton Ágostonnak, Hegyvári Ferencnének... Azt kérem minden eddigi közreműködőnktől és jövőbeni barátunktól, hogy támogassa továbbra is az Írottkő Natúrparkért Egyesület elképzeléseit, látogassa rendezvényeit, és váljék „zölddé” amennyire csak életkörülményei lehetővé teszik.

Köszönettel és tisztelettel:
Bakos György elnök


Fotó: Németh Iván